tabung bella

Friday, November 6, 2015

Kronologi Kelahiran Faqeha

29 MEI 2015
Kenduri  sambut ramadhan di kampung suami niss
Dapat berita yang  SIL niss nak offer anak die untuk kami jaga.
Gembira sgt tapi cube untuk tak over excited.

1 JUN 2015
Verbal confirmation  dari ibu dan ayah faqeha.

2JUN 2015
Ummi start excited, pegi sogo beli  keperluan faqeha.
Time ni masih tak de idea untuk nama faqeha sebab xtau faqeha girl ke boy
So umi gelarkan faqeha dengan nama ‘ikhsan’ yang bermaksud baik.

6 JUN 2015
Ummi balik kampung sebab ummi dapat berita yang ibu faqeha da warded.
Mase tu pukul 12.00 a.m ,umi bergegas balik perak.
Taknak terlepas moment 1st day dalam hidup faqeha.
Tapi rupenye false alarm.
Faqeha masih tak nak keluar lagi

7 JUN 2015
Faqeha masih xnak keluar.
Kesian ummi tgk ibu faqeha sakit
Kalau lah ummi boleh ganti sakit die..akan ummi ganti

8 JUN 2015
Ummi masih kat kampung dan beharap faqeha akan lahir hari ni.
Masih belum masa nya lagi.
Berat hati ummi nak balik kl semula tapi ummi kene kerja.

9 JUN 2015
Doc bagi ibu faqeha keluar wad sebab due lama lagi.
Ummi terus berdoa ibu faqeha dan faqeha selamat.

10 JUN 2015
Time ni ummi tgh breakfast
Ummi dapat call dari pakcik man
Bagi tau faqeha dah lahir.
Ummi xjadi masuk kerja, terus balik perak
Tenggahhari ummi & abi baru dapat jumpe awak
Awak kecik sgt. 2.5 kg
Abi azan & iqamat kan faqeha.
Faqeha buka mata macam tau abi & ummi datang.

ALLHAMDULLILAH syukur awak sihat



time ade rambut

dah botak ..;)