tabung bella

Wednesday, September 7, 2011

Ade sesape nak anak kucing??

     Salam...
     lame rase nye tak update blog ni..tetibe ari ni ter gerak lak nak update blog ni memandang kan keje pon xbape ade.Okla straight to the point sbenarnye NISS nak tanye kalo ade sesape nak anak kucing untuk dibela..
     Memandangkan terlampau banyak cucu-cucu niss jadi niss nak bagi kepada org yang sayang kucing dan sanggup nak jage mereka..Semuanya ade 9ekor .Nanti NISS upload pic die org..tinggal  5 ekor je yang masih tak bertuan lagi..Kalo ade yang sudi boleh la tinggalkan mesej ye..

            5 ekor--persian+DLH  (4oren+1 oren campur itam)
  • Nak cari org yg mampu ,sanggup and sayang kucing sahaja
  • Boleh gantikan kucing dengan makanan kitten blackwood 7.5kg@ duit harga blackwood 7.5kg
P/S: mereka ni anak kepada blackiey+sunquick..boleh tgk pic die org kat blog niss
      

    9 comments:

    p.u.t.e.r.i.f.i.r.d.a.u.s said...

    darling hawau u...jual kucin lak ke...wei awk kt bkt jll lg ke...jmpt beraya kt umh kite

    NISS said...

    sehat je..da banyak sgt kucing tu yg terpakse bagi=jual kat org..kite ade 4 ekor besar+anak die 9 ekor..huhuhuhu.

    meowwmania said...

    Niss ce try iklan kat page KTAJ ;)

    NISS said...

    thanks 4 suggestion meowmania

    Wanita2u said...

    Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    syaz@rozelt said...

    hai k.nini..lamenye x hupdet blog..macam mane kucing2 nie dh dapat tuan baru ke??hihi

    Anonymous said...

    ade lagi ke kucing nie? contact sya.. 0133751045

    Model Busana Muslim said...

    tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

    Munnafendy said...

    sy suka kucing sgt..tp buat maa ni xboleh nk bela...upload la gmbr2 kucing tu =)