tabung bella

Wednesday, November 13, 2013

Cara nak disable dan enable touchpad laptop Hp


Hari ni kene bertugas jaga booth kat concorde hotel Shah Alam sempena National public health conference.Hari ni hari kedua sebenarnya..1st day ok je.Hari ni penutup.So tugas niss setup pc untuk dapatkan internet connection.Internet sangat behave sepanjang conference ni berlangsung.

Sebab pagi tadi kelam kabut,niss tak jumpa laptop dan decide nak pakai laptop sendiri yang mane niss tau laptop ni xleh guna touch pad.Niss guna mouse je selama ni.So niss bawak laptop dengan harapan ada mouse dalam bag laptop lagi satu.Memang ada mouse tapi malangnye mouse tu  tak berfungsi..wat de hek..

Macam-macam niss wat tapi still tak leh function.So tak guna la laptop tu samapai ke sudah.Balik dari confernce niss google kat opis.So if guna Hp boleh guna cara ni..Terase sangat la kampung nya sebab itu pon xtau..;p..Niss tak pasti cara ni berkesan atau tak dengan laptop jenama lain.

thanks uncle google


3 comments:

ct cucubi said...

ngeee~

Syaz Rozelt said...

hehe..everyday learning.. =)

Seri Selaseh said...

Saya pn x tau. Ni baru tau. Sama2 la kita belajar ye.