tabung bella

Tuesday, December 3, 2013

Tempahan miaw rainbow kukiss



Salam readers,

Weekend lepas  niss dapat tempahan miaw rainbow kukiss untuk  dijadikan doorgift.Total tempahan dalam 150 pcs dan rm50 untuk candy buffet.Nampak macam sikit kan??..order nak 29hb malam.Sebab pikir senang.Niss start wat 27hb.
rumah ku bertukar jadi bakery..huhuhu


1st bakar hangus..huhuhu..2nd and seterusnya baru menjadi..2nd adunan  lak lupa nak letak emplex and tepung jagung..dah terbuang macam tu je.Dah hampir nak give up dah..tapi macam org selalu kate practice makes perfect..

So niss da belaja satu  lesson,kene siapkan awal2x..so xkelam kabut sangat and kene beli lebih dulang supaya xbuang mase untuk siapkan tempahan.Door gift kali ni niss buat simple je sepadan dengan harga yang customer request. 

p/s: kalo ade readers yang nak order pon boleh..just informed k?Harga boleh bincang..;)

2 comments:

Syaz Rozelt said...

selamat berbisness k.nini..hihi..erm kalau ada gambar close up biskut yg comel tu mesti lagi menarik..

crystal bee said...

o.k nanti try wat lagi and upload..;)