tabung bella

Wednesday, January 22, 2014

D.I.Y cable box



 

Lepas tengok website IKEA je terus excited  rase nak wat cable box ni.Tengok pon macam senang je nak buat..hehehe..ok sebelum kite tengok hasilnya apa kate kite tengok sebelum guna cable box ni.






 Sepahkan?Beselirat wayar nampak serabut je.Sila abaikan cik bella yang khusyuk tgk tv tu..;p.So ni lah hasil lepas guna cable box tu..




Tadaaaa!!!



Dah jadi port si kecik ni pulak..


 Niss guna kotak dvd player yang memang sedia ada..jimat dan effisien..huhuhuh..Tak sabar nak tggu MIL datang mesti die kagum dengan menantu die..hik2x..

Yang ni pulak hasil tangan En.Bee. Letak gambar yang ada sentimental value..o.klah till then


Baiti jannati








4 comments:

ct cucubi said...

dah wajah baru blog ni.. :)

Nazatul Izni said...

sebab saye punya design lame dah ilang..;'(

Syaz Rozelt said...

wah rajennya berdiy buat cable box..nnt share la lg idea2 kreatif korg nie..leh sy aplikasikan utk rumah sewa baru sy nnt =)

Nazatul Izni said...

Baiklah..sharing is caring..;)