tabung bella

Thursday, February 17, 2011

Laptop rosak Uwa~~~

        Salam...
                    Geram rasenye,time ade mood nak menulis lak lah.
          laptop rosak..sabo je la..
                     Harapkan komputer opis je la ..itu pon kalo keje..
    kalo tak..
hanya dapat berharap lappy niss cepat sembuh
    atau ade org nak ganti lappy niss tu..

                     Ni sume anak-anak niss nye pasal..Gurau kuat sangat
            sampaikan lappy yg da beumor 5thn tu dan berat hampir 3 kg mampu die org jthkan..
                     Nak marah ,x bole..dak-dak tu bukan ade otak pon nak pikir..
So redha je la..


                                   Pada sume bloggers yang niss sayangi..tolong jangan rindu niss sgt ye....
                                     bukan ape nanti abis bulu mata niss..hahahah..
                                         budget ramai la yg nak bace belog ni..
                                  huhuhuh..auw..perasan u....



    nota kaki di mulot : nak kene korek saving la ni gamaknye ;p

14 comments:

meowwmania said...

alahai...ciannya...

harap2 lappynya cepat sembuh ;)

ct_cucubi said...

ala.. baliklah lewat skit keje tu.. leh update.. :P

sarah ishaq said...

repair dh ker.byk ker nk repair?
kalo byk sgt nk repair pao rashidah hanim beli lappy baru hehehe

NISS said...

meowmania : mintak2x..mcm tu la..

ct-cucubi : xleh balik lambat..nanti anak-anak kebuloq ;p

kak sara : blom repair..syg nak kuar duit..;p

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..kesiannya lappy rosak.
sapa punya kijer nie?..babab montot diorang sekor2.
heheheh

rozelt @ syaz said...

ape lg k.nini..bli lappy bru..yey~

NuRuL PyKa said...

saba ea kak ninie sayang :)

NISS said...

m.p.w : nak babab tak sampai ati..

syaz: jom derma sket tok kak ninie beli baru..;p

nurul : shhh..jgn gi tau mak tau ..pinjam laptop nurul la..;p

Dhia Delisha said...

cian,memang nak suruh beli lappy baru tu ..hehe~ :)

nazirulhazwan~ said...

ape lagi, laptop baru la.haha ape ade hal, baru 1000:P

fariza fauzi said...

beli je laptop baru..ihihih

NISS said...

nazirul: kat mane dapat rm1000..leh gi tau x??

fariza : syg,sbb lappy tu adiah bday..

nelly said...

sabar .mungkin ada hikmah nya ..

Adlan Solis said...

hehe..rosak tuh die nak suruh cik niss berehat la kot..dah hari2 buat karangan macam saya..erk..^^'