tabung bella

Wednesday, February 9, 2011

Stresss............

           Tajuk kat atas tu menunjukkan perasaan yang niss alami hingga menyebabkan da dekat seminggu tak update entri..bkn takde idea..idea punye la banyak mencurah2x..cume takde mood nak menulis..banyak perkara di sekeliling niss yang wat niss jadi stress dan bertambah stress..Sebelum idea yang ade tu hilang niss nak list down kan dulu tajuk-tajuk nye..ok..check it out..

  • melawat my bff at johor
  • kisah suami & isteri yg menjengkelkan..
  • Kisah si Keymonk
  • family day Raja Bahtan
  • Gong xi fat chai auntie wendy
  • Projek terbaru niss
  • Batu karang
Banyak gile,ntah bile la nak stat update entri ni..Aish....mood please come back...

11 comments:

ct_cucubi said...

wah byknyerrrrrr!!! lama org tungguuu.. cepatlah update..

K.I.N.A said...

kesiannya..jgn stress2 ok..cayok2..

NISS said...

kak cucubit n kina: baik..thanks 4 ur support

rozelt @ syaz said...

terbukti mmg bnyk idea n mcurah2..keep it up k.nini..hehe

meowwmania said...

wahh byk cerita ceriti tuh kang peram lelama jadik jeruk pulekss hehee...

NISS said...

meowmania:huhuh..leh tambah satu lagi ceritas jeruk lak..huhuhuhu

Anishaway said...

whoa ! kalo entry title tuh semua terupdate, musti besttt. ;)

nway, take time untuk restkan diri, stress jangan sampai sakit yaw ! ;)

NISS said...

anishaway :thanks yaw

munna said...

baca tajuk pun dah nampak seronok je citer yg niss nak update.. takpe.. take your time...dear.. namo stress

Zitta said...

Akak pulak tengah xde ide.....blurrrr je...

NISS said...

kak munna :thanks kak munna
kak zitta : ade punye tu..cube perati sekeliling..hehehehe