tabung bella

Wednesday, March 2, 2011

Buat si pencinta haiwan..

  Buat si pencinta haiwan.....
             Sabarlah dengan mereka yg tidak mencintai haiwan....
           
  Buat si pencinta haiwan....
            Teruslah mencintai haiwan itu, biar pon org lain tidak memahami kamu...
           
  Buat si pencinta haiwan......
             Sebaik mane kamu cube menjaga hati mereka,mereka tetap begitu...

   Buat si pencinta haiwan.....
             Butakan mata ,pekak kan telinge bile mendengar mereka mengata..

   Buat si pencinta haiwan..... 
             Masih ramai org yang seangkatan dengan mu..yang bisa menyayangi haiwan juga...

    Buat si pencinta haiwan....
             Memang susah mereka memahami minat kita... biarkan....

nota kaki di mulot   : Akan terus menyayangi mereka hingga akhir hayat...      

10 comments:

Juz Call Me Sharz said...

saya sokong!!!
=D

meowwmania said...

nice post!

terharu... :)

NISS said...

thanks my cat lover's fren...;)

rozelt @ syaz said...

nice + simple post tp mcm ade nada majuk je..hehe

RuSh D said...

sokong..walaupn ada ikan jer..haha..tp still byk lg haiwan nk bela in the future..huhu..

NISS said...

syaz:thanks coz understand ;P

rush d :bela ikan ape?

ct_cucubi said...

sabar k... jgn majuk2

DearCats said...

bermadah helah ye.. nice! nice! :)

Cat4U said...

btul2...ada sorang "Nenek" melayu tpi tulih komen omputih+melayu nasihat sya ..jgn bela haiwan..suruh lpaskan atau biarkan dlm alam smulajadi..Giler ke apa??? "NENEK"ni..zmn skrg ada tmpat ke utk haiwan ni...

RuSh D said...

ikan silver arowana ngan ikan 4 ekor x taw nama ape.huh...