tabung bella

Friday, March 25, 2011

kisak si keymonk yg dah lame tertunda

        

      Kisah si keymonk ni ade dalam list niss nak tulis dulu..tapi punye la lame nak tulis..bkn pe sebab xde pic rase macam xbest je nak update...ni sume sejak lappy rosak..tapi ari ni sejak da update desihn blog sume jadi semangat nak cite pasal keymonk....


          Keymonk ni furrkids niss yg paling bongsu& paling nakal..geram je dengan die neh....Ade memacam geram yang die wat..Memule die bagi niss geram sebab pi cabot niss nye huruf "g"  lappy keypad..pastu komplot beramai2x..jatuhkan lappy lak...ARghhhhhhhhhhh...geramnye...........


          Lagi...satu die suke tolak barang jatuh ke bawah..Semacam ade perasaan happy dalam diri die..bile tgk barang jatuh...keymonk..2x..Manje bile nak tido..suke tido kat kaki niss..suke loncat2x..suke berlari2x..n paling die suke main dgn kakak angkat die sunquick...bile dua jadi satu...hancur bilik di buat nye..

5 comments:

meowwmania said...

hahahaa....adoiii keymonk nakal kamu ni yer..

wewiitttt!! cantik lah blog ;)

ct_cucubi said...

keymonk tu mmg comei.. biaselah anak2 nak membesar.. hehe

misz h0neyz said...

Aslmkm..
hYe!
j0m j0in GA h0neyz..
http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/03/misz-h0neyz-1st-giveaway.html
:)

NISS said...

meowmania:mmg nakal..rase mcm nak suntekk..je..;p

kak kerol:ye sy mmg ibu yg besabar..;p

misz honeyz:ok

Juz Call Me Sharz said...

http://sharzandcatz.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-pets-paling-comel.html

contest tuk niss.. =p