tabung bella

Friday, November 19, 2010

Harry Potter Deathly Hallows BEST!!!!

                          Kelat  nye rasenye bijik mate ni mengantuk gile..kalo la bole tido beshnye..Ni sume gara-gara tidur lambat sebab tgk harry potter yg terbaru..Harry Potter deathly Hallows (Part 1).Sebab memang cite ni da folow dari mule..so takkan nak lepaskan part-part yang da nak berakhir ni...yang paling penting Harry porter da makin ensem..hhuhuhuh..auww..tergode i u...hhuhuhuh<<<gedik plak.

Amacam?? cair x??? 

Banyak dugaan nak tengok harry potter ni..dugaan datang bertalu-talu..huhuhuh..dugaan pertama mestila nak dapatkan tiket..NISS mintak tolong opismate yg baik hati ni..suh booking kan tiket..Die yang memang baik hati pon menolong..tapi online banking die x activate..same mcm NISS juge..ade hambe ALLAH ni da la xnak tolong tapi wat fitnah la pulak...ish2x..moga bertambah la pahala NISS.
                         Member NISS ni pun mtk tolong kwn die yang lain utk booked kan tiket dan memulenye berjaya..NISS pon da tersengih2x..sbb da lame tak tengok movie and menantikan sgt harry potter neh..
tapi after lunch member NISS bagi tau ade problem dengan online booking tu..NISS rase kecewa..tapi xpela..yang penting die da tolong sunguh2x dan iklas.Balik keje pulak hujan lebat gile..petir berdentam dentum..rase xsyok pulak nak kuar..tapi akhirnye ujan reda..so gamble je la pegi..Ade pun tiket..tapi tgk kene dongak la..hahahaha..oleh sebab keterujaan yang melampau..dongak pon dongak la..uhuhuhuh..
                  Harry potter kali ni agak suspen n penuh dengan emosi...Mesti tertekan kalo jadi harry potter,ramai org terkorban sebab nak selamatkan die antaranya sirius black,dumbledoor,madeyes and Dobby of coz..huhuhu..dobby yang kiut kenapa kau pergi...sob2x~~
                    
cute kan? who's wanna be my Dobby?


Banyak kejutan dalam setiap episode harry porter..Kebanyakan jangkaan NISS meleset..So once again dont judge a book by it's cover ok?Seperti NISS cakap tadi banyak penggunaan emosi.cth:              

 sedih
  • bile RON cakap harry xpaham perasaan risau sebab die xde parents and adik beradik.
  • bile Dobby mati.
terharu
  • bile Dobby selalu cakap die cakap die nak tolong harry portter.
  • bile Dobby mati dengan tenang.
  • bile georgie boleh buat lawak..walopon tinge da belubang...
happy@ kelakar.
  • bile tgk mereka bertiga bersahabat semula tanpa ada syak wasangaka.
  • bile RON selalu blur2x..(hahaha..sgt comel).
tapi ending die sangat xbesh..bkn xbesh sbb ape.. sbb NISS nak tgk LAGI!!!.xpuas..ending yang buat NISS xsaba tunggu part 2..So pada yang tak tengok lagi..SiLA la..berbuat demikian..huhuhuh BERBALOI-.BALOI....NISS bagi 5.1 Bintang...

pst: i wish i had a DOBBY
                     

4 comments:

rainbowskittle said...

alaa best eh ? tak tengok lagi. takde org nak teman sobs sobs :(

NISS said...

huhuhu..jom pi tgk lagi..syiok..xsabar tggu thn depan..;)

DearCats said...

alaaaaaaaaaaa.. nak tgk gak! tp ada baby payah la nak tgk kat cinema.. kena tunggu DVD :(

NISS said...

DearCats...baby kucin ke@baby betol??kalo bby kucin..meh NISS jage kan..huhuhuh