tabung bella

Monday, November 29, 2010

Kene tag dan dapat award sekaligus..

  Salam semua
 Dua hari tak update blog terasa macam dua tahun..;p...Sabtu and ahad lepas NISS bz dengan kenduri kawin kawan..happy and terasa teruja melampau bile tau kene tag and award..maklumlah..NISS newbie dalam blogger..tu yang terasa keterujaan melampau..<<sape yng meluat ngan ayat ni..abaik kan je..huhuhuh..

Dapat Award and di tag pada hari yang sama sangat menghepi kan..Thanks pada aliya jaafar yang sudi memberi award yang pertama kepada saya..suke bangat...dan juge pada PUCCAnis yang memberi 1st tag pada blog saye.. Selama ni tgk kat blog org je..xsangke NISS pon dapat satu..Korang memang BESH....!!!..

AWARD yang Di beri

cantik ke???biase je..credit to layout owner..*wink*..macam bese kene la jwb soklan ni..


berikan satu nickname untuk pemberi award
aliya jaafar nama di beri..cantik manis tidak terperi..;)

ucapan untuk pemberi award
Terima kasih pada kamu...kamu memang baik hati..so sweet..thanks 4 supporting NISS...


berikan 6 artis / singerband yang korang minat
maher zain,MCR,MLTR,MJ,remy ishak.. ops salah..Rihana,Mizz Nina


bagi award ni kepada 7 blog yang cun dan cantik
nak bagi sume tapi limit 7 je..so ni la..7 blog tu ialah
heart says 
sharz & cat 
this is me 
cikgu ainura 
kitty mitty 
kucing utara 
pencari cintamu 


ok skang nak share tag yag di tagkan pada NISS

 tadaaaaaaaaaaaaaa........... 

k..ni lah soklan yang di tag kan pada NISS oleh PUCCAnis....syhh...ni soklan bocor..di larang meniru..amaran keRAJAan malaysia..huhuhuh..

1.pe bende pling penting dlm idop korunk?
Handpon,lappy beserta akses internet and my anak buluz off coz..
                             
2.benda terakhir korunk beli gne duit sendiri?
Minyak kete..baru je isi pagi tadi..nge~~~


3.di mana tempat korunk nak melangsungkan perkahwinan korunk dan tema perkahwinan korunk nnti?
Depends kat budget,budget byk leh wat kat hotel..budget ciput..wat kat umah je la..;p

4.adakah korunk sedang bercinta sekarang?
Ye,da bertahun lamenye…


5.berapa lame korunk akan mencintai kekasih korunk?
Selagi ada bulan mentari..selagi ada mengasihani..selagi…ape ek???korang sambung sendiri..(lagu baru Kristal-selagi ada)


6.dimana korunk slalo jmp kekasih korunk?
Dinner @ weekend


7.novel/buku/majalah terakhir korunk beli?
Majalah solusi..<<bagus ni..byk info dunia & akhirat


8.apakan name penuh korunk
Nazatul Izni Shahriman Shah (perasan tak?,kat situ la timbul short form N.I.S.S

9.antara mak n ayh korunk,mne yg korunk lg mesra?
Mak,sebab hari-hari kene dengar lecture dari lecturer(mak) tak bertauliah..hehehe..tapi kalo diam je mcm abah..rase tak mesra lak..jgn mara ye abah..


10.namakan orang yg betul2 korunk nk jmp dlm idop
Ustaz kazim..nak suh die wat ceramah kat umah..;)


11.adakah korunk bsuh bju sndri?
Off coz..bakal isteri mithali..


12.di mana tempat yg korunk btol2 nk g
MALDIVES ISLAND..best nye..lelagi  kalo dapat honeymoon kat sane..


13.plih slah satu,peluk atau cium
dedua...;p


14.beritahu 3 perkara tentang org yg tag korunk
·         Die seorang yang baik hati..
·         Kind
·         Baik-baik hati…;p..


15.lima benda korunk sgt syg dlm idop korunk
·         Lappy n berokbnd
·         Tomiey n blackiey
·         Duit…hehehe..
·          kete..walopon kete pinjam


16.lima lagu korunk suke n slalo dgr
-All my life-KC& JOJO
-The rest of my life-MAHER ZAIN
11 Januari-GIGI
Munajat Cinta-The rocks
-lagu tiga kupang-NISS nyanyi sendiri..muahahaha


17.bile tarikh lahir korunk n korunk smbut besday kt mana thn lps?
21 .10.198....sambut kat umah as usual sejak2x..da tue..budget dapat suprise dari Si LABU..tapi..;'(..  xkisahla.Janji rock...


18.tujuh org blogger korunk nak tag

AnisaANIS SQUIDWARD
NAMIE AMIR
NADDY
CHOMEL-CHOMELKU
JUZ CALL ME SHARZ
CIKANI
QAMARULURAMAQ


19.cerita sikit psl blogger pertama korunk tag
blog 
NISS suke sebab die pon peminat kucing macam NISS juge.. boleh jadi besan..kan2x..???meow~~~2x..

Niss akan sebar-sebarkan sape yang kene tag and dapat award..ADIOS....



3 comments:

K.I.N.A said...

wah2..da dapat award da..semangat kan rasa?nuffnang da berapa ni?chayok2 kak ninie..

Nazihah @ hearty says said...

salam..

I yang tersipu2 malu2 kucing datang sini nak amek award haha..

thanks kak nini.. u gave a smile to my day =)

NISS said...

kina:10q..
ziha:u deserve it..:)