tabung bella

Friday, October 18, 2013

Bella 1st vaccine


Sejak pemergian miho..hati da rase xmo bela kucing dah..tapi tup2x time raye adik ipar kate kucing kakak ipar da beranak.Terus terpk nak mintak kat kakak ipar..tapi sebab isau en.bee xkasi so diam kan je..Mase otw blk dari kg. cakap kat hubby nak singgah umah kakak ipar sebab nak tgk kitten yg baru lahir tu..Tetibe pas tgk je..en.bee trus tanye niss nak amik 1 ke?.ape lagi melompat la rasenye.ade 5 ekor xtau nak pilih mane satu.Then decide nak pilih bella sebab rupe die sebijik macam chika(mak bella).

nama saya uchuk..

Dari 1st time amik bella mmg nak decide nak jage elok2x..sebab xnak pisang berbuah 2x..so awal bln lepas bwklah bella pi vaksin kat Dr yuan..pandan indah.Location sebelah shell sederet dgn steven corner.
Macam kucing yg lain..bella senyap je bila ade dlm klinik Dr.Yuan..Bile turn bella..Dr check suhu badan n pastu trus inject..Bella good girl..xeow pon..huhuhu..
Blk dari Klinik bella tido je maybe effect ubat..Dr.yuan suruh dtg next vaccine hujung bln ni..semoga bella trus sihat n kuat..jgn notty2x..



2 comments:

ct cucubi said...

comellah.. smlm pg kat pet world mid valley.. geram giler tgk kucing2 tu semua bulu kembang mcm bella.. rs nak beli.. tp x mampu lg.. lgpon x de tempat nak bela.. huhuhu

Syaz Rozelt said...

name glemer uu..hehe..bgs la k.nini..sgt suka kucing plus penyayang..sampai kucing pon dapat vaksin jugak =)