tabung bella

Friday, October 4, 2013

Pengalaman pergi SPA


Sehari sebelum majlis niss pegi SPA..niss ambil pakej yang bersauna dan berurut..bajet kalau sauna boleh la kecikkan perut buncit ni..erm..mmg harapan la kan..huhuhu..Dua2x bende ni 1st time niss buat..SPA akak ni kat tgkt atas..mase memula masuk terkejut gak nampak ade lelaki.Rupenye2x..kat SPA ni suami isteri boleh sauna sama2x.Akak spa ni pelik die kate selalu pengantin amik facial instead of berurut.Niss cakaplah sebab badan letih sgt sebab tu niss pilih berurut.Akak tu pon suruh masuk bilik sauna.

1st time masuk tu mmg rase mcm,' ja alif kun'.akak tu bagi towel kck and sebotol mineral..dalam hati berkata2x.."eh,air ape ni?air jampi ke?".mcm dengar2x je kakak tu trus bagi tau.air tu untuk elakkan hidrasi.owh hokay..minum sikit..then akak tu kunci bilik sauna dari luar.oleh sebab excited trus duduk kat bangku yg ade tu sambil tggu peluh keluar..towel kck tu gune  untok lap peluh dan gosok daki..kalau ade..:p.akak tu kate 15 minit die bukak blk atau kalau xtahan leh panggil die.5minit pon berlalu..peluh kuar byk gile..minum air yg berbaki tu..rase macam nak pitam tapi cube tahan..

ok.fine da xtahan.panggil akak tu..suasana kat luar dgn radio yg kuat,anak kecik menangis so akak tu xdgr..ati rase xsedap dah ikut hati nak je rempuh pintu tu.Sebab bertuala so batalkan niat tu and tetibe terdgr suara lelaki kat luar.panas weih..ni baru kat dunia..ketuk2x 3 minit lepas tu bru kakak tu bukak..fuhhh..lega rasenye dapat kuar.Akak tu suruh pegi bilik sebelah untuk berurut.Tengah urut2x tu anak die boleh masuk keluar banyak kali. Bengkek je niss rase.Kalo xde sesape atau perempuan je xpe jugak.Ni laki die laki die ade kat luar kot.Last2x die mara anak die suh dok luar je.1st time berurut segan gile niss tapi akak ni pandai die ajak sembang2x..so xdela segan sgt..



Peringatan untuk diri sendiri..
  •    pastikan SPA tu SPA muslimah

1 comment:

Seri Selaseh said...

saja jln2. kelakar la.. pandai aa citer. x boring