tabung bella

Wednesday, December 29, 2010

Aktiviti time Cuti

              Salam,Hari ni nak share sikit ektibiti NISS bl cuti and balik kampung..tiap hari ektibiti mcm ni..pepagi bgn,sejak cuti ektibiti membesarkan diri memang xdapat lari lagi dalam ektibiti harian..of coz la..mkn nan tido..since abah NISS pi outstation..kene la jadi drebar pada mak NISS..Hantar and amik balik keje..Mem besar la katekan...huhuhuh.

              Antara ektibiti nye :-
  • Berblogging -of coz..kalo paling busuk xde idea pon..blogwalking sudah semestinye..
  • Belai anak bulus- yang ni kalo keje pon wat gak..tapi kalo cuti lebeh sikit la..huhuhuh..
Bile bukak blog :-
  • NISS akan tgk kat shoutbox utk check blogger yang "say HI" .NISS akan terjah balik blog die org
  • pastu tgk follower yg baru and follow balik.
  • pastu tgk pelawat terkini and terjah blog die org..
  • tgk new entry yang ade dlm senarai NISS..and komen @ singgah...
  • kalo mase tak mencemburui..NISS akan pi ke blog yang buat entry baru dan pi kat soutbox tengok yang terkini tinggalkan jejak...-secara imiginasi nye..mereka ni mesti sedang online..so kemungkinan utk di follow @terjah balik akan tinggi..huhuhuhuh
tu je la ektibiti2x NISS seharian...kla chaw cin caw....


8 comments:

Fariduddin El-Islam said...

jum bace pengalaman balik kampung saya pula hehe

NISS said...

orait...ayok2x..kezambo bawalah NISS ke page FARIDUDIN..

pins dosn said...

mana chatbox nyer?

NISS said...

ade kat tepi tu...

Namie Amir said...

niss..lama xjenguk sini..sibuk la lately..huhuhu~dah banyak entry niss yang namie terlepas..xpe2..namie qada balik ye ;-)

NISS said...

xpe namie..take ur time..huhuhuhuhu..semoge cepat dapat cucu..;)

kakyon@kakrose said...

niss..
akak singgah sini..

NISS said...

thanks kak yon..;)