tabung bella

Monday, December 13, 2010

HoOray!!! da dapat cucu...

 

       Susah hati memikirkan keje yang tinggal bape hari je lagi.Kat opis lak xde tenet..ish..lagi la terase xbesh nye..tepat je kul 4.30..pe lagi..cha alif bot la...macam bese setiap kali otw balik mesti ati bunge2x..xsaba nak jumpe anak..sampai umah terus bagi mkn dak2x..

     Blackiey je yang datang mkn..peliknye.. kate NISS dalam hati  mungkin tomei da nak besalin die tak lalu nak makan.Niss pon sesiap nak mandi..tetibe terpandang tomei tengah jilat2x.."bende"..Slow2x..datang tgk dekat2x..Ya ALLAH tomei da beranak..

    kulu.kilir2x..panic xtau nak wat pe..tetibe TING!!! IDEA....

   Letak die dalam travel cage yang baru beli tu la..tomei dengan anak yang tersangkut tu terus masuk dalam cage yang da di lapik kain..NISS terus mengadap tomei tgk je ape die buat..walaupun org kate kucing tak suke org tgk time die beranak..
                              
   Oren tu da bersih..die terus cari susu...tomei lak baring macam nak tido selalu..tetibe nampak perot tomei turun naik..macam org meneran..tetibe PUSSS.....sekor lagi keluar..1st time NISS tgk kucing beranak..Yang kedua ni warne hitam macam blackiey.

   Tunggu punya tunggu..rasenye da takde da..Alhamdulilah..lege rasenye..tomei beranak tanpa pape masalah dan cukup bersih..sikit darah pon xde..NISS tengah bekira-kira nak bagi name ape ye tok cucu NISS ni..Hope they can survive...

 Pss: Sesapa ade idea nak bagi name utk cucu NISS???

2 comments:

meowwmania said...

alhamdulillah tomei dah selamat beranak, sonok kan ada baby tecit :D

NISS said...

alhamdulilah..

erm sonot sangat...tp sgt risau kalo die org xleh survive..