tabung bella

Tuesday, December 21, 2010

HOliday kat pd

SALAM,
            
                  Lately xdapat update blog ni sebab ngah syok holiday..bwk gak lappy ingat nak update blog..tapi oleh sebab tempat yang ceruk ke dalam tu line tenet xde..dapat pon tahap2x..buleh tgk je..Mase nak pi pd NISS dok serabut fikir nak bagi sape la jage anak dan cucu-cucu NISS..Nasib ada cousin NISS,die keje tapi buleh gak la nak tgk2xkan anak2x..NISS..NISS bagi la sikit upah kat die ..nak amik hati..huhuhuhu..bkn rasuah yea...
            Mase otw nak pi pd..asik terpk je pasal anak2x..tapi bile da sampai sane dah nampak swimmingpool terus terlupe lak yang anak-anak NISS tinggal kat umah..huhuhu..ilang perasan jap..1st day kat sane kite org mandi swimingpool xhengat dunia..da lame tak berendam macam ni la gamaknye..
           Esoknye..pepagi lagi da pi pantai..untuk merealisasikan impian..huhuhu..yo o..o..jek..Ape impian NISS??impian nye nak naik banana boat..tapi sebab ari tu banana da abis di makan berok..NISS naik pensil boat je la..sebenarnye same je..Memule naik..rase risau..risau kalo die terbalik kat tgh laut nanti..tapi bile da lame naik syiokk pulak..
            Sebelum naik pensil boat tu.pemandu boat ade bagi arahan suruh lepaskan tangan bile die bagi isyarat..supaya die boleh jatuhkan kite org..tgk org lain di jatuh kan best je..tapi bile sampai turn sendiri..mak aii..sakit yang sengaja di cari..mau taknye..mase NISS jatuh,ditimpa mak NISS and cousin NISS ..bengkak rusuk rasenye..sampai hari ni terase lagi..
            Hari macam nak hujan..kite org pon bersiap nak balik..tapi xbalik terus..balik sambung mandi kat swingpool pulak..hahahaha..kebetulan hari ni baru bukak jakuzi..ape lagi..pi la berendam kat situ..nak hilangkan sengal-sengal badan sebab jatuh dari pensil boat tu..Lepas lame berendam main bola tampar pantai pulak..;).Bile matahari dah pacak atas kepala baru balik bilik..berehat2x..macam tu la esoknye gak..

3 comments:

taz said...

bestnyeee holiday :)

nohfee said...

waaa.. best en nek pensil boat tu... =)
x pernah berani nk naik menatang tu. best tgk orang naik je.. heheh.

NISS said...

taz- best juge..kalo pi ngan geng blogger lagi syok kot..

nohfee-best,memule takut gak..tapi try la..mesti mau lagi punye..