tabung bella

Sunday, December 5, 2010

mengandung tanpa laki???

               Penin, resah dan kalut memikirkan macam mana keadaan..bile baby da keluar nanti...nak bagi sapa?tak boleh bayangkan kalo org tanye..bapak nye mane?..Semuanya bermula sewaktu NISS kat kampung..Tomei time tu tak berenti mengiau2x..bising..org nak tido pon tak boleh..di korek-koreknye pintu tu supaya bole keluar..
  
              Situasi lain di luar......

   Meow2x...meow...(dengan sore soparno bunyi gedik..gatal nak mengawan)

         Tomei pon tak boleh handle la ,bile dengar ade sang jantan tergedik2x..panggil die dari luar..die pon menyahut..meow-mow~~~ dlm terjemahan bahasa kucing nye..(tunggu-tunggu,sabar sayang ku..).
Waktu time tu hampir subuh..Oleh sebab NISS xsanggup dengar mereka buat lagu soparno..NISS pon lepaskan TOMEI..Biar die dapat lepaskan Jeritan batin die.

         Sebenarnya NISS tak nak bagi die org bersama sebab kucing tu tak hensem..tapi bile pikir ..xmungkin sekali je bole buat tomei mengandung...So biarkan je la mereka bersama.Mase pon terus berlalu..NISS tengok Tomei nye selera makan bertambah kuat..dan yang paling ketara nye..Nipple nye semakin membengkak..SAH tomei mengandung...

       Sejak di sahkan mengandung ni..tomei semakin-makin aggresif..garang sgt-sgt..lagi bile NISS nak belai-belai die tang perot kebawah...Sangat moody..kadang-kadang ok,kadang-kadang garang..mungkin sebab hormon yang tak stabil ..Mungkin gak tomei risau..die memikirkan die akan melahirkan anak tanpa ade laki di sisi..Stress nye terserlah..bila bulu-bulu die senang gugur..

PST: 1ST TIME  NAKJADI GRANNY,EXCITED,CONFIUS,AND MEMACAM LAGI

NOTA: ADE SESAPA NAK ADOPTED ANAK TOMEI???FOC...

4 comments:

yEb said...

tajuk mmg suspen..

rozelt @ syaz said...

hehe..klaka la cte nie..k.nini bole jd dr kucing la..tau je kucing 2 ngandung n fhm perasaan lg tu..hehe..nyway congratz nak jd nanny~

p.u.t.e.r.i.f.i.r.d.a.u.s said...

ingat sape peknen td..huwhauhaua

NISS said...

huhuhuh..saje je..wat..entri suspen..baru la ade org nak bace..ngeh2x~~~