tabung bella

Saturday, December 18, 2010

membelek,terbelek dan di belek..

           sejak ade cucu rase tak tenang kalau tak MEMBELEK 2 ekor cucu NISS. tu lah pasalnye

nak besawang da blog ni..asik dok MEMBELEK die org je...geram rasenye..tak sabar nak

tunggu mereka bukak mate..and stat maen2x..

          Ade org kate kalo nak bagi baby kucen membesar dengan gemoknye..jgn pegang

selalu..tapi NISS selalu je TERBELEK mereka..geram..tambah pulak time NISS TERBELEK 

mereka..nampak ade kutu berenang2x..kat badan mereka..mana dapat ntah..kutu tu..

          Cucu NISS pantang DI BELEK..bile DI BELEK je terus nangis kuat-kuat..macam la org

nak dera..Rimas DIBELEK,coz time ni la nak tido puas2x..pas ni nak menyetan plak huhuhuh...

PST: Macam mane nak buang kutu kat baby kucen ye??

2 comments: