tabung bella

Friday, January 28, 2011

belakang pokok pun jadi.....

             Salam, Pagi kengkwan..niss baru je sampai opis..nak cite ape yg niss nampak sebelum naik opis tadi...Pagi ni salah budget,niss tersampai awal kat opis..Macam biase bile sampai kat parking niss akan lepak dulu dalam kete sementara tunggu hari cerah..Hari ni sampai dalam kul 6.50..mase memule sampai terdetik gak kat hati..."xnampak pulak kupu-kupu mlm yg selalu ade kat area parking tu".Arh...biarkan la..maybe die org cuti kot ari ni sebab nak hormati hari jumaat..huhuhuuhuh..

              Tengah asyik niss tunggu nak dengar segmen "cayang die" radio era..tetibe ternampak kelibat seorg kupu-kupu mlm ni..dalam samar2x...nampak macam die cume berkemban..die pegi ke satu pokok ni amik beg..."owh nak tukar baju la tu..".

              Dalam 15 minit mase berlalu..tapi kupu-kupu mlm tu tak keluar jugak dari sebalik pokok tu.."lantak la die niss fikir mungkin die tido kot??". Hari pon makin cerah,Niss nampak kelibat seorg lelaki tengah nak pakai seluar dari pokok tu..CISS!!! dah agak dah..siap pakai baju sume die pon blah....

             Niss nak keluar kete tapi takut..dalam takut2x..tu niss keluar gak..Niss jln laju je ke opis..risau kupu-kupu mlm tu kejar niss..sebab niss usha die tadi ..berani usha tapi pastu takut lak..hahahahahaha...Ape la nak jadi dengan manusia zaman sekarang..belakang pokok pon jadi...

nota kaki di mulot : dunia dah akhir zaman

8 comments:

ct_cucubi said...

Wahhhhhhhhhhh bestnyer!!! len kali nak dtg pagi2 jugaklah!.. hahahah

NISS said...

kak keol..saye xnampak ape pon..samar2x..je sbb gelap..sy perasaan bile da terang ade laki tgh betol suar..

rozelt @ syaz said...

eeeeeiiiii..nie 18sg,sx sume ade la..huu..buruknye perangai...

Zitta said...

Hati-hati ye....kita usya orng rupa2nya ada orang tengah usya kita, eee seram!

Ikah said...

awalnye cik niss sampai opis...the night butterfly tue overtime tak hengattt...kurengggg asamm

AesyaZealous said...

ish2..berdosa

NISS said...

syaz= kembang tekak kak ninie..

zitta= insyaALLAH..mmg seram+ngeri..

ikah :tersampai awal lak..slh budget.

AesyaZealous:mmg berdose..dose..

Gimi said...

dorang xde pitih la tu pasal kat pokok pun jadi