tabung bella

Friday, January 21, 2011

kenapa saya suke berblog???

           Salam  kengkwn..cane cuti semlm?ade pecah kelapa ke?huhuhuh..Niss pecah kepala je..;p...Sejak setat tulis blog ni NISS mengaku makin jatuh cinta dengan blog..hahaha..sori ye en Bulat..dengan statement NISS..hari nie NISS nak share kenapa NISS suke berblog..

Niss suke berblog sebab :-

  • Boleh kenal dengan kwn baru.
  • terjumpe kawan lame...
  • dapat kenal sesorang dengan lebih mendalam..(yela..blog ni kan  umpama diary online.Ade setengah org banyak bende yang die tak terluah..di luah kan kat dalam blog).    
  • Dapat tau berita dengan cepat..semua jenis berita..gosip,idea2x..dan juge kisah peribadi..         
  • Boleh share sesuatu yg kite suke dan kite xsuke..kire macam luahan perasaan la..Ops..tapi jgn over2x..nanti xpasal2x..ade yg masuk lokap..;p  
  • boleh promote bisnes..huhuuhu..
  • boleh join contest2x..ang GA yg di anjurkan kengkwn blogger..
  • last but not least jana pendapatan dengan iklan nuffnang..;)

nota kaki di mulut : korang suke blog atas reason ape ye???jom share..

  

7 comments:

shatooman said...

berblog sebab minat nak menulis je kot~ kalu time tade minat or sibuk, tak berblog jugak kekadang sampai berhari-hari.. huhuhu

ct_cucubi said...

suoaya boleh kepoh2 psl diri sendiri.. tanpa org tahu kite nak kepoh..:P

NISS said...

kak kerol..auw..terase i..tutup muke dgn ekor..;p

tura hepy said...

bl0g tempat org gian nk menaip muahaha

Adem and Cats said...

saya pun sukerrrrrr

ademncats

NISS said...

tura:betol tu..

adem andcats:suker pe tu?

nelly said...

berblog untuk menambah ilmu dalam bidang penulisan
=)