tabung bella

Monday, January 10, 2011

"Extreme makeover from kenitchiko"

        
              Salam..da mlm ni baru nak tulis entri..tu pon sebab nak masuk contest..huhuhuh..Antara azam baru tahun ni nak masuk contest or join give away..mane lah tau kan ade "LUCK."..survey punye survey..NISS terjumpe satu contest yang rase-rase macam NISS leh join..so tanpe melengahkan mase NISS  pon nak cube nasib..K syarat-syaratnye seperti berikut :-

Extreme makeover from kenitchiko
"Extreme makeover from kenitchiko"
                                   
1. WAJIB menjadi Follower blog

2. ADD Blog http://kenit197.blogspot.com/ dalam bloglist anda - DONE


3. Dalam Entry WAJIB upload banner contest & kat SIDEBAR serta pastikan ianya di link semula ke entry contest
(no link back will be disqualified)

done
4. Wajib tag 4 orang rakan dan inform mereka tentang giveaway ini.

NiSS tag mereka di bawah niee ;-

Munna80  |
Emo girl Blogarrhea  |
|CheQpPJoY|
|.:: Endless OF Story ::. |

5. Terbuka kepada Semua yang mempunyai blog yang duk  Malaysia jer
Tarikh tutup
18 JANUARI 2011 (11.59pm)


6. Hanya tajuk dibawah je yang diterima
 "Extreme makeover from kenitchiko"

7. Upload hanya SEKEPING gambar anda B4 n After dan sila story-mory sikit pasal gambar anda.. 
sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste 

Nie pic yang niss nak pertandingkan..;)


Okay Niss cite siket la pasal pic ni..pic yang selepas ni..NISS amik mase kenduri kawin cousin NISS. Jadi tukang sibok kat depan..so ape lagi melaram la..;p..Pic kedua,memang tak make up sebab mase ni jadi org kuat kat dapor..huhuhuuhu..



8. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni
Hadiah pertama berupa
Geo Contact lens
 

Hadiah lain akan diupdate later

Thank You..
Jom ramai-ramai join contest ni..

5 comments:

luvYOU said...

wahhhh...kene tag lah !!

tq awak :D

tapi tapi..
alamak..
sy ade ke gamba after mekap eh..
awak..sy tak pndai sgt mekap2 nih
klau skadar calit eyeliner, lipstick n compact powder retiler..huuu...

NISS said...

same la kite..wak..mane ade make up kt boombastic pon..huhuhu..just try je..ade luck..dapat la kan..;p

fatinrehannayusoff said...

gud luck ;)

NISS said...

thanks fatin ;)

daydreamer said...

lulus..good luck dear