tabung bella

Friday, January 7, 2011

New family member's...

                         Seperti yang di janjikan oleh EN. bulat pada hari jadi NISS..nak bagi persian kitten.Akhirnye pada malam rabu yang lepas kwn en. bulat col and cakap da boleh amik that kitten..huish..sonok tak terkate..Da lame NISS tggu saat itu...

                           Kitten ni sebenarnye kwn en. bulat yang punye..DIN namenye...org terengganu dok kat wangsamaju..Dah lame die bagi tau pasal kucing ni tapi die tak bagi amik dulu..sebab nak bagi die cerai susu.So mlm yang di janjikan tiba...NISS & en. bulat pi umah din nak amik kitten ni..

                           Sampai je rumah die,die tak keluarkan dulu kucing yg NISS nak tu..tapi die keluarkan kucing faberet die..Name SNIPPER..besar and gagah perkase..huhuhuh..geram!!!!..rase nak je amik yang tu..tapi tuan die tak kasi..yelah da paberet mestilah syg kan???

Lebih kurang mcm ni lah snipper tu..tapi lagi besar n berbelang2x..

    En DIN suruh kami pilih kitten tu..Setelah di pilih..Akhirnya kami amik yang mcm ni lebih kurang rupe die..dengan adenye new family member's ni..family NISS berkembang menjadi 5 ekor semuanya...TOMEI, BLACKIEY,and tiga lagi tak bernama...tak tau nak bagi name ape..huhuhuh ;)

kiyut kan saye???


Nota : NISS pecaya kucing boleh bawak rezeki pada ownernye...semuanya dengan kehendak dari NYA...

11 comments:

meowwmania said...

waaa kiyut kiyut kiyuuuttttttt *pengsan!

NISS said...

jgn pengsan dulu..tggu sat nak col ambulance..huhuhuh ;p

rozelt @ syaz said...

betul ke yg k.nini dapat tu yg macam gambar 2nd..gile comey!!!

NISS said...

yezza...nak ke?hehehe..nanti kak nini upload pic die..susah xde pic

Pink Pearl Lady said...

comelnya....

NuRuL PyKa said...

thanks..pearl..

Firdaus Alim said...

mmg giler kentang..eh salah giler kucim

NISS said...

huhuhu...giler kucing xpe..jgn gile2x..nanti gi tanjung rambutan

fauzibest5 said...

haha..warna dah samalah!cuba tengok kucing saya yang dah besar!macam garfield sikit :D

ni link nye: http://akal-emosi.blogspot.com/2010/11/nak-tengok-garfield-yang-dah-cakar-kaki.html

chokeLy said...

hehe.. betul betul..
setiap bnde bnyawa dalam rumah ada rezeki msing msing...
but saya stil takut kucing.. heheheh.. takuttt

NISS said...

fauzibest5 : da tgk kiro..comel betol..geram..sape suh pijak ekor..kan da kene cakar..

chokely: mesti chokely ade pengalaman yg menakutkan dgn kucing kan??