tabung bella

Sunday, January 9, 2011

kene tag by salfiza

        Da tau kene tag dari ari jumaat,tapi baru ade mood nak wat en3 ari ni..hehehe..sesambil tgk AJL leh gak wat  entri yang di tag oleh cik SALFIZA comel neh..hehehe..Sori lambat sikit..Nak tgk macam mane award nye.. meh kite count dount sesame..  
                                                             VVVV
                                                               VV
                                                                V
          
Cute kan?Sesuai dengan ayatnye,,"you're cool like a snow"...hahaha..Cool ke NISS ni?hahaha..cool la kot sbb tu salfiza tag NISS tak gitu salfiza??Kat sini ade beberape soklan yang patut di jawab..patut ke???huhuhuh..hentam saje lah labu..Nerbes ni mcm nak jwb soklan spm lak..huhuhuh ;p

                                                               Bila korang suka tulis entry?
Hari-hari..tapi selalunye..bile da ade depan komputer idea.."POP"..Blackout!!!!..tapi bile komputer xde mencurah2x..idea diladang gandum.huhuhuhu

Adakah korang Blogwalking hari-hari?
ye..saye..blogwalker tegar..huhuhuh..kecuali bile intenet xde..;p

Namakan tiga blog yang korang paling suka baca..
| Kucing Utara|
| dear cudley cats|
| meowmania |

Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML
 
                  Ape rahsie ML ye..comel lotey ni?hehehehe..bagi tau la rahsiye nye..kat sy..hah..lagi satu nak tanye..ayat ni mmg NISS suke sgt tanye kat asrama.."ade abang tak???"..huhuuh..sile la jawab..
 
Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
 
 

5 comments:

cik.shabah said...

wahhh !dapat award la,best3 ;p

NISS said...

best2x..cik shabah

meowwmania said...

oh tengkiu cik NISS...

sy cool kew...
cold ade la kot huhuu ;)

NISS said...

cool...la mw sbb tu la niss tag ;p

Ikah said...

niss: thanks tag k.ikah...semua cool like snow.. i like it