tabung bella

Tuesday, January 11, 2011

JOIN: My Anniversary GiveAway..

Happy belated anniversarry Danny & Neza

       Usha-punya usha,NISS terjumpe give away neh..huhuhuh..Jadi oleh sebab NISS rase NISS layak masuk contest ni..So NISS decide utk join contest ni Contest My Anniversary GiveAway. Contest ni di anjurkan oleh . ♥ Cahaya Cinta Kami  sempena  aniversarry beliau yg ke 8 dan kebetulan title contest ni sesuai sgt dengan hari ni yang sememangnye..aniversarry NISS yg ke 8thn & 10 bln bersama dengan En.Bulat.
      Sejak dari awal perkenalan lagi kite org selalu countdown ikut  bulan..So hari ni 11 Januari  2011 bersamaan dengan 8thn & 10 bln hubungan kite org.Ok skang check it out persamaan  dan perbezaan NISS dengan pn penganjur ♥ Cahaya Cinta Kami .
Persamaan : Hubungan kami  iaitu NISS dan  ♥ Cahaya Cinta Kami  bermula pada tahun yg same..So kami akan menghitung thn yg same. ;p
 Perbezaan:  ♥ Cahaya Cinta Kami menyambut aniversarry perkahwinan sementara NISS pulak menyambut   aniversarry relationship kami..:'( sob2x..sedeh..tok diri sendiri..bl la leh kawin agaknye..;p
lagi satu perbezaan  ♥ Cahaya Cinta Kami  ade ramai anak..NISS pon ade..tapi anak kucing je..;p

Our love song ( lagu ni sgt match dgn kami cume gantikan januari dengan march..hohoho sesuke je..;p)

Sebelas Januari Bertemu
Menjalani Kisah Cinta Ini
Naluri Berkata Engkaulah Milikku
Bahagia Selalu Dimiliki
Bertahun Menjalani Bersamamu
Kunyatakan bahwa Engkaulah jiwaku

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Pernahku Menyakiti Hatimu
Pernah kau melupakan janji ini
Semua Karena kita ini manusia

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Chorus:
Kau bawa diriku
Kedalam hidupmu
Kau basuh diriku
Dengan rasa sayang
Senyummu juga sedihmu adalah Hidupku
Kau sentuh cintaku dengan lembut
Dengan sejuta warna 

Lirik 11 Januari - Gigi @ Lirikami

                

 Kisah kami bermula 8tahun yg lepas..di kenalkan oleh cousin NISS..kite org berkenalan selama 6 bulan sebelum declared as a couple..Sepanjang tahun-tahun yg da berlalu ni..banyak pahit manis yg di lalui bersama..Harap hubungan ini sampai ke jinjang pelamin hendaknye..AMIN..Gambar ni di ambil semasa NISS pergi anniversary yg ke 6..hahaha lame gile..berkurun da..kire ok la kan?janji anniversary ye kan pn penganjur??..Semoga pihak penganjur terpikat dengan entri NISS..;p
syarat-syaratnya, mudah.. memang mudah..

1 - Jadi follower..dah jadi

2 - Harus ada blog..ade blog

3 - Letakkan banner GA di tajuk entry dan side bar.-.da letak

4 - create satu entry tuk My Anniversary GiveAway..-dah create

5 - Dalam entry tu, anda letakkan satu gambar anda yang tak kisahlah dah edit atau belom. nak lebih perhatian silalah rajinkan diri meng-edit. Dan gambar haruslah berkaitan dengan anniversary anda.. Bila sebut anniversary bukan anniversary perkahwinan jer tau, kalau anniversary ngan Bf / Gf pun boleh.. janji ada kaitan dengan soal cinta.. hehehe. -dah buat juge

6 - Ceritakan sedikit apa yang tersirat di sebalik gambar anda itu.-pon sudah

7 - Selepas dah siap semua, silalah tinggalkan link entry anda di ruangan Comment. ya..udah dong!

senang jer kan..?? sebagai contoh seperti di bawah...

so... jangan tak join.. GA ni akan di rasmikan mulai dari tarikh entry ini di Publish iaitu hari ini 15 Disember 2010 sampai 31 Januari 2011..

jom join.. n hepy Contesting..!!
ehh... erk, contest ker nih..??
apa-apa jer la..hahahah

2 comments:

Roszaneza Danny said...

salam..hik3...
puan penganjur ada ramai anak yer..ooouuhh, tak aci tau..hahaha

wahh..bila nak makan nasi minyak ni..hihihi.xper, slow2..simpan wet dulu tau.. ekonomi makin x menentu skrg ni..

anyway thanks sudi join yer.. gud luck dear.. :)

NISS said...

hehehe..thanks ek awk..doakan kami..xsabar nak anak ramai2x..;)mcm pn penganjur..i loike..;p